Actueel

Recente vangsten

15 Maart 2014 "De laatste dag" roofviswedstrijd Het visseizoen loopt weer ten einde. Vandaar dat Botenverhuur Hoogerwerf dan ook de laatste wedstrijd van het seizoen organiseerd. meer info

 

30 November 2013, Jaja de boerenkoolwedstrijd komt er aan!. Zoa Lekker vissen in de kou en naderhand boerenkool eten. Heerlijk! meer info

9 Maart 2013, de laatste visdag. Zoals ieder jaar wordt het visseizoen weer met een eindstrijd afgesloten. Wie heeft er dit seizoen het best geoefend en kan er in de laatste wedstrijd pieken? Meer info

Zaterdag 17 November, De Nieuwkoops kampioen is bekend! De strijd is weer gestreden. Hier het verslag en de foto's.

Zaterdag 18 Augustus, De "BBQ Roofviswedstrijd" is weer een groot succes! De jaarlijks terugkerende wedstrijd was ook dit jaar weer een daverend succes. De vangsten vielen tegen maar: het weer, de mooie prijzen in de verloting, het goede vlees, drinken en gezelligheid maakte dit weer helemaal goed! Hier het verslag van de wedstrijd en ook de foto's.

Zondag 12 Augustus, Paling Epke gaat naar Diergaarden Blijdorp. Zoals in diverse media: te lezen, te zien en te horen is geweest is de gouden paling die Leo Hoogerwerf afgelopen dinsdag ving omgedoopt tot "epke". Omdat vrijlaten vanwege de opvallende kleur geen optie was, heeft diergaarde blijdorp de paling opgehaald. De reis is de vis zwaar gevallen en hij komt nu bij in een apart basin. We volgen hem op de voet.

Dinsdag 7 Augustus 2012, Leo Hoogerwerf vangt Goudaal in zijn fuik! Fa. Gebr. Hoogerwerf staat al decenia bekend om zijn zelfgevangen en ambachtelijk gerookte paling. Toen Leo dinsdag 7 Augustus zoals altijd zijn fuiken leeg haalde, had hij in eerste instantie niet eens door dat er iets heel bijzonders tussen zijn vangst zat. Pas toen hij alle paling uit zijn bootbun schepte merkte hij de bijzondere vis op. Het was een fel goudgeel gekleurde paling! De goudaal is een soort albino van de normale palingsoort. Ze zijn erg zeldzaam. In 1989 heeft Leo er voor het laatst een gevangen. Een ding is zeker, deze word niet opgegeten! Foto's

Record vangsten voor S.V.B.D. De Westlandvissers! Zaterdag 21 Juli kwamen De Westlandvissers naar Nieuwkoop om hun jaarlijkse 12-uurs wedstrijd te vissen. De eerste drie koppels vingen een gigantische hoeveelheid witvis! Het eerste koppel ving 104.3Kg! Kijk hier voor foto's en verder verslag.

Het seizoen is weer keihard begonnen! De eerste vangsten liegen er niet om. Zowel bij de witvissers als bij de roofvissers! Check bij viswedstrijden de laatste uitslagen en foto's.

Het seizoen is weer voorbij. De "laatse visdag" roofviswedstrijd was een mooie afsluiting van het visseizoen dat 16 Maart officieel sluit. De foto's en het verslag met de uitslag staat online. Ook staat De eerste viswedstrijd alweer gepland. Meer informatie is hier te vinden.

Het verslag en de foto's van de IJsviswedstrijd staan online! De foto's en het verslag van deze unieke wedstrijd zijn zeker de moeite waard om even te bekijken.

28 December 2011, Forellen uitje 't Mun. Ook dit jaar was Herman Kuijk weer bereidt tot het organiseren van een forelvis uitje voor de vaste vissers van Gebr. Hoogerwerf. Drie auto's vol vissers en vooral "visgerei" reisde af naar Appeltern om daar hun hengels uit te gooien. Er werd niet super veel gevangen maar het was vooral de gezelligheid die telde. Hier nog wel een aantal foto'tjes.

De uitslagen en foto's van het Nieuwkoops kampioenschap en de "Boerenkool" wedstrijd staan online. Hier zijn de verslagen en uitslagen van de wedstrijden te lezen. Ook staat de "Oliebollen" wedstrijd weer gepland voor vrijdag 30 December 2011.

Er staan weer roofviswedstrijden gepland! Het "Nieuwkoops Roofviskampioenschap" en de "Boerenkoolwedstrijd" zitten er weer aan te komen dus klik hier voor meer info.

"BBQ" viswedstrijd foto's 2011 zijn nu online! Klik hier om direct naar de foto's te gaan. Of klik hier om de uitslagen te lezen.

10-08-2011 Het witvis seizoen verloopt echt heel goed! Sinds de laatste update hebben er weer een aantal witviswedstrijden bij botenverhuur Hoogerwerf plaatsgevonden. Er werd nu zelfs meer dan 40kg gevangen! Lees hier over de wedstrijden.

23-05-2011 Het Witvisseizoen is goed begonnen! Het wistvisseizoen is alweer een aantal weken bezig en er zijn al goede vangsten geboekt! Er zijn al meerdere wedstrijden geweest waarbij er koppels aan de kant kwamen met meer dan 40Kg vis!

De roofvissers mogen 28 mei weer aan de bak bij "de eerste dag" wedstrijd. De verwachtingen zijn hoog maar belangrijker is nog dat er word uitgekeken naar een gezellige wedstrijd!

Helaas het visseizoen zit er al weer bijna op! Het einde van het seizoen word gevierd met de laatste visdag op zaterdag 12 Maart. De allerlaatste dag dat het toegestaan is om te vissen is op 15 Maart.

3 December 2010 Helaas kan morgen de Boerenkool wedstrijd NIET doorgaan! Dit vanwege ijsvorming!!

Op 30 December 2010 zal de Oliebollen viswedstrijd weer gehouden worden! D.A. Verburg Organiseerd ook dit jaar weer het "Oliebollen festijn". Kijk hier voor de details.

Trek in vissen en boerenkool? Kijk hier voor de boerenkool viswedstrijd op 4 December.

20 November Open Nieuwkoops Roofvis Kampioenschap. De uitslag en foto's staan binnenkort online!

29 mei 2010 Roofvisseizoen is weer geopend. Vanaf vandaag is het weer toegestaan met alle wettelijk toegestane aassoorten roofvis te bevissen. Het roofvisseizoen is ingeluid met de "eerste dag" wedstrijd. Klik hier voor een verslag en foto's.

30 April 2010 witvisseizoen is weer geopend. Vanaf vandaag, "Koninginnendag" is het weer toegestaan te "hengelen" op witvis. De roofvissers moeten nog een maandje wachten tot zij hun hengels weer uit mogen gooien. Op Zaterdag 29 Mei begint het roofvisseizoen weer.

Laatste visdag was een succes. Met de "laatste visdag" wedstrijd is het visseizoen weer gesloten. 29 April is het visseizoen weer open. Dan bent u ook weer van harte welkom om bij ons te komen vissen. Kijk bij viswedstrijden voor een verslag van de laatste wedstrijd.